Το  Δικηγορικό γραφείο του Θεόδωρου Ιωαννίδη είναι ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία. Ξεκινώντας ή συνεχίζοντας τη καριέρα σου στην εταιρεία μας σημαίνει ότι προσχωρείται σε ένα από τα πλέον επιτιχυμένα δικηγορικά γραφεία της χώρας.

Η φήμη που μας ακολουθά στο να προσφέρουμε υπηρεσίες ποιότητας έχει κερδίσει  τη δέσμευση και τη πίστη των πελατών μας, αλλά και το σεβασμό του προσωπικού μας. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε δώσει έμφαση σε ένα ιδανικό περιβάλλον όπου το προσωπικό μας απολαμβάνει να έρχεται δουλειά κάθε μέρα.

Εάν αισθάνεστε ότι η επαγγελματική και ακαδημαική εμπειρία σας, σας έχει ετοιμάσει για σας κάνοντας για να συμβάλετε άμεσα στην εταιρεία μας, και είστε πρόθυμοι να ενταχθείτε σε μία εταιρεία γεμάτο από προκλήσεις και ωφελήματα, τότε στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .